سالن زیبایی فرزانه

کاشت ناخن با پودر - ترند ناخن 1402| 2023

یکی از بهترین روش های کاشت، کاشت پودر است که در ایران 80 درصد کاشت پودری است.کاشت پودر به عنوان کاشت مادر با کاشت های دیگر ترکیب شده و دوام زیادی دارد.این سبک کاشت، زمان بر و برای ترمیم ناخن زمان طولانی نیاز است. در این حالت هر انگشت باید جدا سوهان کشی شود. بنابراین این نوع کاشت پودر برای افرادی که زمان و حوصله ندارند، توصیه نمی شود.

اینستاگرام سالن زیبایی فرزانه

برای مشاهده نمونه کارهای سالن زیبایی فرزانه ما را در اینستاگرام دنبال کنید

کاشت پودری ناخن چیست؟

کاشت پودر به وسیله پودر کاشت و ماده لیکویید انجام می شود. در روش کاشت پودر ناخن قلم اشکی را به لیکویید آغشته و داخل پودر می کنند. سپس مواد پودری در هوای آزاد برخلاف مواد ژلی خشک می شود. در کاشت به وسیله پودر از فرمر، قالب و تیپ ناخن استفاده می کند. در این حالت به کارگیری تیپ گذاری ناخن بهترین روش به دلیل مقاومت بالای ناخن در مقابل ضربه است.

مزایا و فواید کاشت پودری ناخن چیست ؟

بسیاری از ناخن کارها از روش کاشت پودر برای ناخن استفاده می کنند. در کاشت پودر از روش های مختلفی استفاده می شود که سریع ترین و آسان ترین نوع آن استفاده از قالب است. همچنین به کارگیری تیپ گذاری شیشه ای و پلاستیکی در کاشت پودر ناخن بهترین روش است. مزایای استفاده از این روش و پودر کاشت پودری ناخن به شرح ذیل است

سریع ترین روش برای کاشت پودری ناخن

در صورتی که ناخن کار در کاشت با پودر حرفه ای و دارای مهارت بالا است استفاده از کاشت پودر بهترین و سریع ترین روش است. بنابراین کاشت پودر ناخن و استفاده از پودر کاشت سریع و نیاز به صرف زمان کم دارد.

عدم استفاده از دستگاه یو وی برای خشک کردن لاک

در کاشت پودر ناخن مواد پودری به راحتی در هوای آزاد خشک می شود و برای خشک کردن لاک نیاز به استفاده از دستگاه یو وی نیست. در صورتی که حس می کنید به کارگیری دستگاه یو وی برای خشک کردن لاک خطرناک است از پودر کاشت استفاده شود.

ظرافت بیشتر در کاشت پودری با فرمر

افرادی که در کاشت برایشان ظرافت و زیبایی اهمیت زیادی دارد استفاده از کاشت پودر بهترین روش است. بهتر است ناخن کار از روش فرمر گذاری برای کاشت با پودر استفاده کند. فرمرها ظاهری زیبا و ظریف به ناخن می دهد و به کارگیری فرمر در کاشت پودری ناهنجاری های ناخن و انگشتان فرد را از بین می برد.

ماندگاری کاشت پودری ناخن چقدر است ؟

استفاده از کاشت پودر ناخن به دلیل دوام بالا برای افرادی که کارهای منزل را انجام می دهند و از مواد شوینده استفاده می کنند بهترین انتخاب است. بنابراین برای اینکه مقاومت ناخن کاشته شده زیاد باشد از روش کاشت پودر و پودر کاشت با کیفیت استفاده شود.

انواع مدل کاشت پودری ناخن

انواع کاشت پودر ناخن به شرح ذیل است:

  • استفاده از پودر کاشت پودری ناخن کلیر
  • کاشت پودری گریم
  • کاشت پودری بیبی بومر
  • کاشت ماربل پودری
  • کاشت هلویی پودری
  • کاشت فرنچ با پودر

انواع پودر در کاشت پودری ناخن

در این مدل از کاشت از پودرهای مختلفی با توجه به نوع کاربرد آن استفاده می شود. انواع پودر به شرح ذیل است:

پودر کلیر یا کریستالی

پودر کلیر یا کریستالی نوعی پودر سفید رنگ است که با ترکیب با لیکوئید بی رنگ و شیشه ای می شود. از  پودر کلیر یا کریستالی نمی توان برای پوشانندگی و کاور کردن ناخن استفاده کرد. زیرا بی رنگ است و سطح زیرین را کاملا نشان می دهد. از این نوع پودر در کاشت هایی که علاقه به نشان دادن جزئیات و صاف و صیقلی شدن ناخن دارند استفاده می شود. پودر کلیر یا کریستالی در کاشت گریم برای یکدست کردن سطح و ایجاد قوس کاربرد دارد.

پودرهای صورتی یا پینک

پودر کاشت صورتی یا پینک نوعی پودر برای کاشت پودر ناخن به رنگ صورتی ملایم است که با ترکیب با لیکوئید و پولیش شدن شفاف می شوند. این نوع پودر ویژگی کاور کردن و پوشانندگی ناخن را ندارند و سطح زیرین را با جزئیات نشان می دهد. این رنگ صورتی ملایم حالت شفاف و طبیعی در کاشت پودری ناخن ایجاد می کند. پودر کاشت پودری ناخن صورتی در کاشت های ساده ناخن کاربرد دارد و شکل طبیعی در ناخن ایجاد می کند. پودرهای صورتی دارای تناژهای مختلفی هستند که شامل موارد ذیل است:

Sheer pink

deep pink

french pink

absolute pink

پودر های کاور

پودر کاشت کاور نوعی پودر در کاشت پودر ناخن است که شامل سه رنگ هلویی، کرم و صورتی است. پودرهای کاور بعد از ترکیب شدن با لیکوئید و پولیش شدن شکل غیرشفاف و پوشاننده دارد و سطح زیرین نشان داده نمی شود. از پودرهای کاور یا پوشاننده برای پوشانندگی و غیرقابل نشان دادن جزئیات زیرین در کاشت پودری ناخن استفاده می شود.

پودرهای رنگی

پودرهای رنگی نوعی پودر کاشت پودری ناخن برای کاشت پودر ناخن که شبیه پودرهای اکریلیک است و دارای تناژهای رنگی مختلف برای طراحی و تزیین استفاده می شود.

مراحل کاشت پودری ناخن پودری چگونه است ؟

مراحل کاشت پودر ناخن به شرح ذیل است:

زیرسازی در کاشت پودر ناخن

اولین مرحله برای کاشت پودری ناخن زیرسازی است. زیرسازی در کاشت پودری ناخن مرحله ای است که صدف ناخن برای مواد گذاری آماده می شود.

اولین مرحله زیرسازی در کاشت پودر ناخن استفاده از مانیکور خشک است. مانیکور خشک شامل عقب زن، سر سوهان مانیکور و نیپر برای عقب زدن پوست های روی ناخن و کوتیکول های دور ناخن است. در این مرحله باید عقب زن در حالت شیب دار و روی صدف ناخن قرار نگیرد. در این حالت از گوشه ناخن شروع و آرام پوست را عقب بزنید.

در این مرحله کوتیکول ها از سطح صدف ناخن به وسیله سوهان برقی برداشته شود. از سرسوهان شنی یا سرسوهان مانیکوری استفاده می شود. در صورتی که دارای مهارت در مانیکور باشید می توانید مرحله عقب زن را حذف و به وسیله سرسوهان مانیکوری قسمت مرزی پوست را از سطح صدف ناخن جدا کنید

در این مرحله از مانیکور خشک در کاشت پودر ناخن از نیپر برای جدا کردن پوست های سطح ناخن استفاده می شود. در این قسمت مانیکور خشک می شود.

در این مرحله زیرسازی ناخن به مرحله خراش دادن سطح ناخن می رسید. با خراش سطحی ناخن باعث چسبندگی و درگیری بیشتر مواد با سطح ناخن و پاکسازی سطح ناخن از چربی ها است که موقع استفاده از پودر کاشت به مشکل بر نخوریم.

در این مرحله نوبت به استفاده از ضد قارچ برای جلوگیری از عفونت های قارچی است. برخی از ناخن کارها فقط قسمتی از ریشه ناخن و نزدیک پوست را ضد قارچ می زنند. .اما برای جلوگیری از عوارض کاشت پودری ناخن صدف ناخن با ضدقارچ آغشته شو

تیپ گذاری کاشت پودر ناخن

مرحله دوم از کاشت پودر ناخن تیپ گذاری است. مرحله تیپ گذاری بعد از انجام مانیکور خشک، خراش روی ناخن و آغشته کردن صدف ناخن به ضدقارچ است. اولین مرحله تیپ گذاری انتخاب سایز مناسب تیپ ناخن است. در تیپ گذاری ناخن تیپ انتخابی نباید از ناخن بزرگتر یا کوچکتر باشد. در صورتیکه تیپی که سایز ناخن نیست پیدا نشد از تیپی کمی بزرگتر از ناخن استفاده شود.

تیپ انتخابی به ناخن به وسیله چسب به قسمت نازک تر چسبانده شود. بخش نازکتر تیپ ناخن قسمتی است که باید روی صدف ناخن قرار گیرد. در این حالت تیپ به صورت عمود در روی صدف ناخن قرار گیرد. بنابراین زیر تیپ ناخن هوا گرفتگی ایجاد نمی شود و راحت به سطح ناخن چسبیده شده و دچار عوارض ناخن نشود.

تیپ روی ناخن فشار داده نشود و تا زمانی که چسب نگرفته نگه داشته شود. مدت زمان لازم برای گرفتن چسب ناخن 20 ثانیه تا دو دقیقه است. بعد از چسبیدن تیپ ناخن متناسب با انتخاب مشتری قد تیپ ناخن با کاتر کوتاه شود.

موادگذاری کاشت پودری ناخن پودری

مرحله بعد از تیپ گذاری در کاشت پودر ناخن مواد گذاری است. بعد از چسباندن تیپ ناخن روی سطح صدف ناخن ضد قارچ بزنید و سپس از پرایمر استفاده شود. کاربرد پرایمر شبیه چسب است و مواد به راحتی روی ناخن قرار می گیرد. در صورتیکه از پرایمر قبل از مواد گذاری استفاده نشود ممکن است مواد روی ناخن دچار گرفتگی هوا شده یا مواد کاملا از روی ناخن بلند می شود.

برای کاشت پودری ناخن از مواد پودر و لیکویید استفاده می شود. پودر کاشت ناخن دارای رنگ های مختلف در بازار وجود دارد .

پرفروش ترین پودرکاشت ناخن پودر کلیر و پودر هلویی است که پودر هلویی محبوبیت بیشتری دارد.

در مواد گذاری کاشت پودر ناخن از دو قلم وان بال و قلم تخت استفاده می شود تفاوت این دو قلم در نوع مواد گذاری در کاشت پودر ناخن است. زمانی که از قلم تخت استفاده شود مواد گذاری باید از سر ناخن و زمانیکه از قلم وان بال استفاده شود از ریشه ناخن شروع می شود.

در این مرحله باید دقت شود که مواد گذاری نازک و ضخیم نشود که سوهان کشی طولانی شود. در صورتیکه از مواد گذاری ضخیم و نازک در کاشت پودر ناخن استفاده شود باعث هواگیری در سوهان کشی ناخن می شود و کاشت پودری نامرغوب و بد فرم خواهد شد.

مهم ترین نکته در مرحله مواد گذاری باید مورد توجه قرار گیرد شامل ایجاد قوس صحیح صدف ناخن، ایجاد ضخامت صحیح متناسب با سطح صدف ناخن است.

اینستاگرام سالن زیبایی فرزانه

برای مشاهده نمونه کارهای سالن زیبایی فرزانه ما را در اینستاگرام دنبال کنید

سوهان کشی کاشت پودری ناخن

بعد از مواد گذاری در کاشت پودر ناخن سوهان کشی است. سوهان کشی شامل 5 مرحله به شرح ذیل است:

ابتدا به وسیله سر سوهان مخروطی الماسه یا استوانه ای سرگرد الماسه ناهمواری های سطح ناخن صاف می شود.

سپس دور ناخن به وسیله سر سوهان دورگیر مرتب می شود. بعد از کاشت برای دورگیری ناخن از سر سوهان استوانه ای مانیکور استفاده شود. زیرا سر سوهان نرم و شکل زیبایی در دور ناخن ایجاد می کند. از سر سوهان استوانه ای الماسه برای دورگیری ناخن استفاده شود.

از بین بردن ناهمواری های احتمالی کاشت پودر ناخن

آخرین مرحله برای کاشت پودر ناخن از بین بردن ناهمواری های احتمالی ناخن است. در این مرحله برای از بین بردن ناهمواری های ناخن از سر سوهان الماسه و سوهان دستی استفاده می شود. در این مرحله برای لاک زدن معمولی به وسیله بافر سطح ناخن صاف و لاک زده شود. در صورتیکه از لاک ژلیش استفاده شود قبل از آن از سوهان کشی کاغذی یا موکتی استفاده و دست داخل دستگاه یو وی قرار گیرد تا لاک خشک شود و پودر کاشت بسیار با کیفیت از آب در بیاید.

کار کلینزر ناخن در کاشت پودری ناخن چیست ؟

برای از بین بردن آلودگی و چربی سطح ناخن در مانیکور و پدیکور از کلینزر استفاده می شود.  از کلینزر بعد از زدن لاک برای  پاک کردن چسبندگی و نوچی استفاده می شود. کلینزرها  دارای خاصیت ضدقارچی و باکتریایی هستند.

عوارض لیکوئید کاشت پودری ناخن چیست ؟

استفاده از لیکویید مرغوب باعث ایجاد کاشت پودر ناخن مرغوب می شود. لیکویید مرغوب شفاف و بوی تندی دارد. رنگ لیکویید مرغوب بنفش یاسی است و نشان دهنده خالص بودن این مواد است. تنالیته یاسی لیکویید مرغوب از زردی ناخن جلوگیری می کند. رنگ بنفش مکمل رنگ زرد است و رنگ خاکستری به وجود آمده رنگدانه خاصی به ناخن نمی دهد و باعث شفافیت بیس ناخن می شود.در کاشت پودر ناخن به دلیل استفاده از ماده لیکویید عوارض زیادی برای فرد و ناخن کار دارد. معایب استفاده از کاشت پودری ناخن شامل موارد ذیل است:

ایجاد اگزما و مشکلات پوستی با کاشت پودر

این سبک از کاشت، باعث ایجاد اگزما و مشکلات پوستی در افراد می شود.  زیرا استفاده از ماده لیکویید در کاشت پودر باعث خشک شدن پوست و اطراف ناخن می شود. بنابراین توصیه می شود افرادی که دارای مشکلات پوستی هستند در کاشت پودری ناخن از روش کاشت پودر استفاده نکنند. این افراد بهتر است از کاشت ژلی استفاده کنند.

نابود شدن ریه ناخن کار با مواد پودری

به دلیل استفاده از مواد در کاشت پودر ناخن توسط ناخن کارها باعث نابود شدن ریه ناخن کارها می شود. بنابراین به ناخن کارهایی که جدید وارد بازار کار ناخن کاری می شوند بهتر است از کاشت پودر استفاده کنند تا دچار مشکلات تنفسی و ریوی نشوند. در صورتیکه از روش کاشت پودر استفاده می کنند حتما محل کار دارای تهویه مناسب برای جلوگیری از مشکلات تنفسی باشد.

آیا میتوان کاشت پودری ناخن را در خانه انجام داد ؟

مواد و پودر کاشت و روش کاشت پودری ناخن نیاز به مهارت و حرفه ای بودن ناخن کار دارد . بنابراین بهتر است که کاشت پودری ناخن توسط ناخن کار حرفه ای و با مهارت بالا در سالن های زیبایی انجام شود.

لوازم مورد نیاز برای کاشت پودری ناخن با پودر

لوازم مورد نیاز برای کاشت پودر ناخن به شرح ذیل است:

  • پودر کاشت شفاف و صورتی
  • لیکوئید و پمپ لیکوئید
  • جاپودری یا گوده
  • چسب بین ناخن و مواد پرایمر
  • لاک مانیکور
  • مواد ضد قارچ برای پیشگیری از عفونت های قارچی ناخن
  • قلم پودر شماره 6 و 8
  • استفاده از روغن برای سهولت در کار پولیش ناخن
  • تیپ ناخن شامل پایه بلند، پایه کوتاه، فرنچ و طرح دار
  • استفاده از چسب برای چسباندن تیپ ناخن
  • عقب زن یا پوشر
  • گوشت گیر ناخن
  • کاتر صاف یا سرگرد برای کوتاه کردن تیپ ناخن
  • استفاده از ناخن گیر
  • استفاده از بافر
  • استفاده از برق ناخن، لاک ناخن برای دیزاین و طراحی ناخن کاشته شده

فرمر در کاشت پودر ناخن

از فرمر در کاشت پودر و ژلی ناخن استفاده می شود و در دو نوع فلزی و کاغذی در بازار وجود دارد. با استفاده از فرمر در کاشت پودری ناخن نیازی با تیپ نیست. فرمر برای تمام انگشتان کاربرد دارد. از فرمر برای ناخن های شکسته نیز به دلیل انعطاف پذیر بودن استفاده کرد.

سر سوهان مانیکور

سر سوهان مانیکور یکی از ابزارهای مهم در کاشت پودری ناخن و استفاده از پودر کاشت  در مرحله زیرسازی برای جدا کردن کوتیکول های روی سطح ناخن است. سرسوهان مانیکور در انواع مختلفی وجود دارد و باید نوعی انتخاب شود که کار کردن با آن برای ناخن کار راحت باشد. زیرا انتخاب بهترین سر سوهان مانیکور در بالا رفتن سرعت و کیفیت مرحله زیرسازی ناخن موثر است.

نیپر

نیپر یکی از ابزارهای کاشت پودری ناخن است. در انتخاب نیپر  مدل با کیفیت بالا انتخاب شود. زیرا نیپر ارزان و بی کیفیت باعث زخم شدن ناخن می شود. در مانیکور ناخن نیپر با سر کوچک کاربرد بیشتری دارد و باید دارای دسته فنری برای راحتی کار با آن باشد. در نگهداری نیپر دقت شود که دچار ضربه نشود.

قلم کاشت پودری ناخن

قلم کاشت پودری ناخن دارای دو نوع تخت و وان بال است. هریک از قلم های کاشت پودری ناخن کاربردهای متفاوتی دارند. سرعت کار با قلم وان بیشتر از قلم تخت است. بنابراین قلمی انتخاب شود که استفاده از آن برای ناخن کار راحت تر باشد. زیرا انتخاب قلم مناسب سرعت و کیفیت کار باعث افزایش مواد گذاری در کاشت پودری ناخن  می شود.

سر سوهان الماسه

سر سوهان الماسه یکی از ابزارهای مهم در کاشت پودری ناخن است. سر سوهان باید جنس با کیفیت باشد.

دستگاه UV برای خشک کردن لاک

دستگاه یو وی برای خشک کردن لاک نقش مهمی دارد. برای خشک کردن سریع لاک بهتر است از دستگاه یو وی با لامپ LED استفاده شود. استفاده از این دستگاه در مدت کوتاهی مواد ژلی را خشک و لایه زیری خمیری نمی شود.

ضد قارچ و پرایمر

دو ماده مهم در کاشت پودری ناخن ضد قارچ و پرایمر است. این دو ماده باید جداگانه در کاشت پودری ناخن استفاده شود. برای محافظت از ناخن در مقابل عفونت های قارچی به کارگیری پرایمر ضد قارچ کافی نیست. همچنین از پرایمرهای اسیدی استفاده نشود زیرا باعث ایجاد سوزش شدید پوست اطراف ناخن می شود. استفاده از پرایمر مهمترین  قسمت در کاشت پودری ناخن پودر و استفاده از پودر کاشت پودری ناخن است.

پودر کاشت پودری ناخن

در انتخاب پودر کاشت پودری ناخن باید به سلیقه مشتری مورد توجه قرار گیرد. رنگ پودر کاشت پودری ناخن در مواد گذاری اثری ندارد. اما نوع بافت پودر کاشت پودری ناخن در مواد گذاری موثر است. بنابراین از پودرهایی در کاشت پودری ناخن استفاده کنید که دارای بافت خیلی ریز باشند. زیرا مواد گذاری در کاشت پودری ناخن با پودر ریز بهتر و راحت تر است.  در بعضی موارد استفاده از پودر اکلیلی یا شاین دار با اکلیل های درشت باعث هوا گرفتن در کاشت پودری ناخن می شود.

لیکویید کاشت پودری ناخن

در مواد گذاری کاشت پودری ناخن انتخاب لیکویید مرغوب و مناسب باعث افزایش سرعت کار می شود. استفاده از لیکویید نیم چرب بهترین انتخاب است. لیکویید نیم چرب با پودر زود خشک نمی شود و برای بازی با مواد و صاف کردن مواد روی صدف ناخن  زمان زیادی وجود دارد. اما استفاده از لیکویید خشک نیاز به زمان زیادی ندارد.

فرق و تفاوت کاشت ژل یا کاشت پودر

یکی از سوالاتی که وجود دارد این است که کاشت ژلی بهتر است یا کاشت پودر؟ استفاده از پودر کاشت یکی از روش های قدیمی کاشت پودری ناخن است و ناخن کارها آن را به عنوان روش مادر می نامند. همچنین کاشت ژلی نیز کاربرد زیادی دارد. زیرا کاشت ژلی ناخن حساسیت زا نیست. اما کاشت پودر ناخن حساسیت زا و باعث ایجاد مشکلات پوستی در افراد می شود.

کاشت پودر نیاز به مهارت و حرفه ای بودن دارد.

در این روش مواد سریعا در هوای آزاد خشک می شوند و دیگر زمانی برای اصلاح عیوب کار وجود ندارد. بنابراین ناخن کارهایی که تازه کار هستند بهتر است از روش کاشت پودر استفاده نکنند.

ترفندهای کاشت پودری ناخن در فرم دهی ناخن

در فرم دهی ناخن باید موارد ذیل رعایت شود تا شکل ظریف و زیبایی ایجاد شود:

ناخن کار باید با توجه به شکل صدف ناخن و دست مشتری بهترین فرم کاشت پودری ناخن را انتخاب کند. مثال افرادی که صدف ناخن پهن و کوتاه دارند باید فرم های بادامی، نوک تیز و گلدانی انتخاب کنند.

قبل از گذاشتن مواد فرم ناخن فرد اصلاح شود.

در صورتی که از فرم دهی در کاشت پودری ناخن استفاده می شود حتما فرمر به کار رود و در هنگام مواد گذاری با قلم فرم مورد علاقه مشتری ایجاد شود. سپس ناخن ضخیم می شود.

در هنگام فرم دهی ناخن های هر دو دوست مقایسه که دارای اندازه و شکل یکسان باشند.

عوارض کاشت پودری ناخن

کاشت پودری ناخن در بعضی موارد باعث ایجاد عوارضی به شرح ذیل است:

  • تغییر شکل و فرم ناخن
  • تغییر رنگ ناخن
  • توقف رشد ناخن
  • جلوگیری از عفونت های قارچی و بیماری های ویروسی
  • ایجاد حساسیت پوستی
  • اونیکولیز

نکات مهم و مراقبت بعد از کاشت پودری ناخن

  • مراقب باشید به ناخن ضربه وارد نشود.
  • به اجسام آلوده دست نزنید
  • در هنگام استفاده از مواد شوینده از دستکش استفاده شود.
  • در هنگام شنا از استخرهایی که از نظر بهداشتی مطمئن هستند استفاده شود.

قیمت کاشت پودری ناخن و هزینه کاشت پودر

با توجه به قیمت مواد کاشت پودری ناخن کاشت پودر قیمت کمتری نسبت به کاشت ژلی ناخن دارد. بنابراین برای کاشت پودری ناخن با هزینه کمتر از روش کاشت پودر استفاده شود.

بهترین آرایشگاه زنانه کاشت پودری ناخن در سعادت آباد و شهرک غرب

بیشتر خانم ها علاوه بر رسیدگی به پوست و مو به زیبایی ناخن های خود اهمیت زیادی می دهند. برای کاشت پودری ناخن باید به افراد با مهارت بالا و حرفه ای مراجعه شود تا دچار عوارض بعدی کاشت پودری ناخن نشوید. سالن زیباییی فرزانه به عنوان بهترین آرایشگاه زنانه کاشت پودری ناخن در سعادت آباد و شهرک غرب انواع خدمات ناخن مانند کاشت پودر، کاشت ژلی را به مشتریان خود ارائه می کند.

اسکرول به بالا